"Tänne liityin, tänne jään"   Kuulostaisi hyvältä ensimmäiseltä lauseelta tähän blogiin!

Täällä huutelee siis ehkä maailman laiskin blogikirjoittelija, jolla vain tuppaa olemaan liikaa aikaa, liian paljon mielipiteitä,liikaa haaveita ja liian vähän mielenkiintoa kirjoitteluun...Tai ainakin näin on ollut ennen! Nyt toivon että saisin jostakin puhtia ruveta kirjoittelemaan tänne mitä ikinä mielessä pyöriikään (urheilu, tankotanssi sekä yleinen liibalaaba muutenkin)

 

Eli voisin vaikka aluksi kertoa kuka on SydänSydän....Hän on hieman lapsenmielinen, pian 25-vuotta täyttävä tankotanssiin hurahtanu naisimmeinen Satakunnasta. Viimeisen vuoden olen viettänyt sairaslomalla tankoilun parissa sattuneesta onnettomuudesta johtuen, mutta toivottavasti (nyt kaikki laittaa sormet ja varpaat ristiin, mikäli lähimmäisen eteen sen verran voisi vääntäytyä!) että tämän seuraavan neljän viikon kipsikituuttamisen jälkeen, kaikki tämä ressi, kipuilu, V*tutus ja pieleen mennyt unirytmi voisi olla historiaa! Näin ollen tämä naikkonen pääsisi takaisin tangolle, sekä takaisin normaaliin elämään! mutta tuosta onnettomuudesta ja siihen liittyvästä kitinästä kirjoittelen tuonnempana...

 

Sydämmen perheeseen kuuluu avomies M, myöskin liikuntaan hurahtanut miesimmeinen, venäjän toyterrieri Masa, sekä pari kappaletta afrikkalaisia seeprahiiriä, ristimänimeltään Kumpi&Kampi a.k.a Ihme ja Kumma.

Tämän hyvin lyhyen ja ytimekkään esittelyn pidin siksi, että varmasti mikäli tämä blogi kohtaa kukoistuksensa myöhemmin (eli allekirjoittanut jaksaa tänne näpytellä) niin myöskin varmasti jossain kohtaa päästään lukemaan myös tämän poppoon normaalista arjesta tuulisessa Porissa. Jokainen pysyy sitten kartalle kenestä ja mistä puhutaan!

 

Tässäpä nämä pääasiat tämän blogin luojasta, lisää tulee mikäli ajatuksen juoksu on yhtä soljuvaa kuin tähänkin mennessä, joten See you later alligator ja pysytään tutkalla!